Hos RJ Automobiler bliver din nye bil altid leveret med en betryggende garantiordning.
Vi lever selvfølgelig 100 % op til købelovens bestemmelser, men dertil stiller vi vores kunder bedre end købeloven foreskriver: Vi giver nemlig altid mindst 90 dages garanti på motor og gearksse ved salg af vores detailbiler.

Som nyt og I samarbejde med 100Autotjek giver vi helt op til 24 måneders garanti på din bils motor, gearkasse og turbo, plus en uvildig brugtbiltest som sikre dig at bilen er i 100% perfekt stand, efter bilens alder og km-tal !

Besøg 100autotjek.dk og få mere at vide om din tryghed for et godt og trygt bilkøb.

Er der tale om engrosbiler/kommissionbiler, giver vi desværre ingen garanti eller reklamationsret. Vi fakturerer bilens ejer/sælger for et bestemt salær. Derfor kan kommisions-bilerne ofte være billige i pris, kan bære kosmetiske fejl eller høj km-tal.

Endvidere bliver alle vores biler gennemgået på værksted inden levering, så du ikke får leveret en bil med fejl og mangler. Vi udfører altid service, udskifter motorolie, filtre og laver AC/Service på alle vores salgsbiler.

Oplever du at din nye bil har en fejl, efter salg, bedes du straks kontakte os på TLF: 28 90 90 74, så vi nemt og hurtigt kan lave en aftale, så vi kan hjælpe dig og bare rolig, vi har en lånebil du kan kører i, mens vi fixer din bil.